Voorwaarden Aikido Dan-Kyu Lessen 2019-2020.

Vanaf 2019 zijn de voorwaarden om aan de voorbereidingslessen deel te nemen aangepast.Deelname voor diegene die dit jaar of volgend jaar aan een examen wil gaan deelnemen gebruik dient te maken van alle aangeboden lessen voor Dan en Kyu graden. Indien het niet mogelijk is dan graag in dezelfde maand op andere lokatie inhalen zie D.A.F site. Voor leden tot 3e Kyu is deelname vrijwillig in Eindhoven , van 3e Kyu tot 3e dan niet . Ook op de voorbereidingslessen van de D.A.F word ook verwacht om op alle lessen aanwezig te zijn, indien men aan examens wil deelnemen tenminste. Belangrijkste reden voor deze aanpassing is dat het gebruik van de reguliere lessen door de week minimaal is , en ik verantwoordelijk ben voor het algehele nivo van het Aikido in Eindhoven dat ook minimaal is . (Uitzonderingen daargelaten )Lessen zijn voor Dangraden van 0900-1100 uur Kyugraden tot 3e Kyu van 1100-1300 uur. Let op de Jeugd mag aan de lessen deelnemen voor diegene een Hakama mogen dragen . Voorlopige agenda : 10 Feb. 10 Maart. 14 April . 12 Mei . 9 Juni . Hoop hierop het algehele nivo iets wat op te voeren . In 2020 gaan we bekijken of de trainingsintensiteit omhoog is gegaan dan kunnen we de Dan en Kyu voorbereiding om de maand te kunnen laten plaatsvinden , wil graag het nivo blijven waarborgen vandaar deze aanpassing maak a.u.b voldoende gebruik van de aangeboden lessen. Ben ook aan het bekijken of het mogelijk is om voor de Jeugd voorbereidings lessen te organiseren op maandelijkse basis.

Aikido examens 2 december 2019

Uitslagen Examens SPORTCENTRUM EL HATRI ,  Dangraden : Sandan 3e dan Gerben van de Crommenakker . Nidan 2e dan : Helmut en Christian Meyer van Aikido centrum Oosterhout  . Eindhoven : Kevin Reuter. Kada Kaci . Julia Overberg . .  Shodan 1e dan ; Miguel Medonca, Emmy Heijnen , Roel de Jonge .      Uitslagen Kyu Examens : 2e Kyu  Mark Hurenkamp . 3e Kyu ( met Hakama ) Cathrina Ibrahim, Kenneth Manders , Marloes Bergmans , Arjan Treurniet .  Uit de Dojo van Venray ( leraar Tjalie Siegers ) zijn geslaagd voor de 3e Kyu , Ton Kempen , Cor van de Worp , Peter Appeldoorn , en de 79 jarige Ton van Gameren . Kyu graden Eindhoven : 5e Kyu , Inacio Sanchez Gonzalez , Frank Yin , 6e Kyu : Hans Hamers , Marinda Faas.  Uitslagen Jeugd Examens Eindhoven , 12e Kyu Filip Macovei , 11e Kyu , Maarten Treurniet , Gabriel en Sophia Danklof , Wouter en Simon Obema , Karolina Grodek. 9e Kyu , ErinnEngels en Aaliah Nagelkerker . Voor de 8e Kyu is Daniel Hurenkamp geslaagd dat is de blauwe band .

AIKIDO DAN en KYU examens 2018

Zondag 2 december zijn de Aikido Dangraad en Kyu examens voor leden en de jeugd groep van Sportcentrum El Hatri Bijzonderheden volgen nog binnenkort . Zondag 9 december zijn de Danexamens in Amsterdam . De voorbereidings training gaat op deze dag in Eindhoven door voor deze keer de Dangraden en Kyu graden samen van 09.00 uur tot 11.00 uur omdat ikzelf om +- 12.00 uur in Amsterdam ben bij de examens van 12.30 uur. Leden dangraadhouders die in Eindhoven examen willen doen tijdig aan mij doorgeven . Mits je voldoende voorbereidings trainingen hebt gehad tenminste  ( Kaart of Pas.) Tekort aan trainingen ? volg ze in Amsterdam ! Alle info bij de leraar .

16 sept 2018 Aikido Wapen Stage Succes !

Wapenstage voor herhaling vatbaar volgende voorbereiding voor dangraden en kyugraden is op 7 oktober tijden zijn vanaf heden 09.00 uur tot 11.00 uur  Dangraadhouders 1-2-3  tevens de 1e kyu houders die binnenkort examen gaan doen dit jaar. Van 11.00 uur tot omstreeks 13.00 uur Kyu graad houders alle Kyugraden vanaf 4e kyu verplicht ! ( let op je kaart meenemen en of je DAF pas. ) Ook je wapenset meenemen dit geld voor iedereen . Voor Dangraadhouders dus de Tanto , Bokken , en Jo. Kyu graden vanaf de 3e kyu Bokken en Jo .