AIKIDO DAN en KYU examens 2018

Zondag 2 december zijn de Aikido Dangraad en Kyu examens voor leden en de jeugd groep van Sportcentrum El Hatri Bijzonderheden volgen nog binnenkort . Zondag 9 december zijn de Danexamens in Amsterdam . De voorbereidings training gaat op deze dag in Eindhoven door voor deze keer de Dangraden en Kyu graden samen van 09.00 uur tot 11.00 uur omdat ikzelf om +- 12.00 uur in Amsterdam ben bij de examens van 12.30 uur. Leden dangraadhouders die in Eindhoven examen willen doen tijdig aan mij doorgeven . Mits je voldoende voorbereidings trainingen hebt gehad tenminste  ( Kaart of Pas.) Tekort aan trainingen ? volg ze in Amsterdam ! Alle info bij de leraar .

16 sept 2018 Aikido Wapen Stage Succes !

Wapenstage voor herhaling vatbaar volgende voorbereiding voor dangraden en kyugraden is op 7 oktober tijden zijn vanaf heden 09.00 uur tot 11.00 uur  Dangraadhouders 1-2-3  tevens de 1e kyu houders die binnenkort examen gaan doen dit jaar. Van 11.00 uur tot omstreeks 13.00 uur Kyu graad houders alle Kyugraden vanaf 4e kyu verplicht ! ( let op je kaart meenemen en of je DAF pas. ) Ook je wapenset meenemen dit geld voor iedereen . Voor Dangraadhouders dus de Tanto , Bokken , en Jo. Kyu graden vanaf de 3e kyu Bokken en Jo .

Regionale Kyu en Dangraden voorbereiding Belangrijk nieuws !

13 Mei 2018 laatste training voor de zomervacantie  Kyu voorbereiding  3e  2e en 1e ( maak hiervan alvast gebruik van dus vanaf 4e  Kyu ) . Dangraden voor de 1e 2e en 3e dan .

Tijden : 0900 uur tot 11.30 uur . Meenemen Jo en Bokken  . Iaido basis  11.30 uur tot 12.00 uur meenemen Katana. Kosten : Iaido training geen.

Na de zomervacantie komen er voorwaarden voor de Kyu en Dangraden voorbereiding , belangrijkste zijn voor  3e   2e en 1e Kyu  zijn minimaal 6 voorbereidings trainingen vereist . Vanaf je huidige gradatie , en wel met terugwerkende kracht natuurlijk . Na deze 6  is het mogelijk om na minimum wachttijd  examen te kunnen doen. Examen is anders niet mogelijk. Of men gaat er langer over doen. Gebruik van wapens Bokken en Jo gaat een belangrijk onderdeel worden van het examen , en komen hier uitgebreid aan bod en gaat een vereiste worden in het examenprogramma. Voor de Dangraden zijn de volgende voorbereidings trainingen vereist , Shodan  minimaal 8 .  Nidan minimaal 10  .Sandan minimaal 14  liefst meer. Ook met deze minimale aantallen is het mogelijk om na je wachttijd examen te kunnen doen na een pre examen en toestemming van je leraar .Het is ook mogelijk om in Amsterdam de voorbereidingstrainingen te volgen zie agenda van de D.A.F.  Om eventueel aan je minimum aantallen te voldoen. Indien je ze niet allemaal in je eigen regio kan doen , kan je in Amsterdam terecht.  In een later stadium gaan we de Dangraden opsplitsen van de Kyugraden voorbereiding. 9.00 – 11.00 uur voor de 1e en 2e en 3e dan . van 11.00 – 13.00 uur voor de 3e 2e en 1e Kyu.                              Alle info  te verkrijgen bij de hoofdleraar J.Leduc 6e dan Gildelid D.A.F .

Adres Sportcentrum El-Hatri  Eindhoven .