Regionale Kyu en Dangraden voorbereiding Belangrijk nieuws !

13 Mei 2018 laatste training voor de zomervacantie  Kyu voorbereiding  3e  2e en 1e ( maak hiervan alvast gebruik van dus vanaf 4e  Kyu ) . Dangraden voor de 1e 2e en 3e dan .

Tijden : 0900 uur tot 11.30 uur . Meenemen Jo en Bokken  . Iaido basis  11.30 uur tot 12.00 uur meenemen Katana. Kosten : Iaido training geen.

Na de zomervacantie komen er voorwaarden voor de Kyu en Dangraden voorbereiding , belangrijkste zijn voor  3e   2e en 1e Kyu  zijn minimaal 6 voorbereidings trainingen vereist . Vanaf je huidige gradatie , en wel met terugwerkende kracht natuurlijk . Na deze 6  is het mogelijk om na minimum wachttijd  examen te kunnen doen. Examen is anders niet mogelijk. Of men gaat er langer over doen. Gebruik van wapens Bokken en Jo gaat een belangrijk onderdeel worden van het examen , en komen hier uitgebreid aan bod en gaat een vereiste worden in het examenprogramma. Voor de Dangraden zijn de volgende voorbereidings trainingen vereist , Shodan  minimaal 8 .  Nidan minimaal 10  .Sandan minimaal 14  liefst meer. Ook met deze minimale aantallen is het mogelijk om na je wachttijd examen te kunnen doen na een pre examen en toestemming van je leraar .Het is ook mogelijk om in Amsterdam de voorbereidingstrainingen te volgen zie agenda van de D.A.F.  Om eventueel aan je minimum aantallen te voldoen. Indien je ze niet allemaal in je eigen regio kan doen , kan je in Amsterdam terecht.  In een later stadium gaan we de Dangraden opsplitsen van de Kyugraden voorbereiding. 9.00 – 11.00 uur voor de 1e en 2e en 3e dan . van 11.00 – 13.00 uur voor de 3e 2e en 1e Kyu.                              Alle info  te verkrijgen bij de hoofdleraar J.Leduc 6e dan Gildelid D.A.F .

Adres Sportcentrum El-Hatri  Eindhoven .